Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
    тази е да ,,,, в момента е в процес на съживяване
    ,,,освен че смених цялото предно окачване носачи ,маншони биалетки ,накладки , термостат поправихме генерацията ,,, остават още доста неща за да стане кола
    Ха така, оправи всичко и после ще говорим за цена
    На мойта не и друса като каруца
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• доста удобна кола с учудващо доста екстри
      нисък разход и добра визия
      alfa 164 t.s ex
      tipo 2,0 16v turbo ex
      opel astra amnesia ex
      megane 2 ex
      alfa 159 jtd ех
      audi A6/S TQ 330+
      audi a4 b5 1,8 TQ 500++
      alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• 147 е хечбек.Почти всички хечбеци от тия години возят,като каруци.Мен ми предложиха 147-ца дизел,за мойто ауди А3 8L пак дизел, нещо не ме изкефи тая кола на пръв прочит, и не са навих.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• 147 хечбек с 4 врати
          Attached Files
          Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
          New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

• Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
            147 хечбек с 4 врати
            Ами Хечбек да,нито е седан,нито е комби,нито е Купе.
            Грешката е в 5-тата врата.........
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Някой гледал ли е тези две GTта
              http://www.cars.bg/c950574
              http://www.cars.bg/c869847

Мисля утре да ида до Пловдив да ги видя.
              Но ако някой ги е гледал моля да сподели, да знам дали да бия толкова път.
              Alfa Romeo GT - 1.9 JTD 16V

Comment

• Как се държат колите ако са карани само по европейски пътища ? Предниците страдат ли толкова много при липсата на дупки ?

Харесал съм една 156 и опасенията от скъпа поддръжка са единственото което ме спира да я купя.

Иначе това е красавицата:
                http://www.sauto.cz/osobni/detail/al...13?goFrom=list

Comment

• "Европейски пътища" не винаги значи гладки като огледало, пък и е доста пресилено понятие според мен, така че това не би трябвало да ти е мерило, а оглед на място.

Comment

• Лично според мен обаче, за тая цена (около 2800лв се получават) + разходи за път + регистрации и обслужване ще намериш доста арна 156ца от 99та в България...
                    Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp

Comment

• Първоначално публикувано от дръвник Покажи съобщение
                      Как се държат колите ако са карани само по европейски пътища ? Предниците страдат ли толкова много при липсата на дупки ?

Харесал съм една 156 и опасенията от скъпа поддръжка са единственото което ме спира да я купя.

Иначе това е красавицата:
                      http://www.sauto.cz/osobni/detail/al...13?goFrom=list

Колега всичко зависи по принцип от задкормилното устройство.Дори и пътищата да са стъкло,и сред западняците се намират чобани,които минават с мръсна газ през спящите полицаи,и скачат през бурдюрите,и не след дълго окачването почва да се обажда.По скоро предимиството е,че е карана само с хубави горива.И че шанса да ти набутат някоя морга е значително по- малък,от колкото ако си купиш кола от бг.Но в случея,гледам че обаявата е в чехия те са като нас,същия дол дренки,така че не очаквай нещо по добро.
                      Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 20:10.
                      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Ами аз смятам да си я карам тук (в Чехията) поне за момента. За това не търся от България. Не че не бих взел и от родината, мога да си я регистрирам в българско и да я карам тук, но няма да се прибирам през следващите месеци.

Относно горивата - и тук има бистри водици за по 1 евро/килото.

Ако все пак реша да взимам от България, някакви предложения за около трите хилядарки имате ли ?

Ако мога утре ще отида да огледам тази, видях я преди седмица, но още не ми бяха издали книжката.

Comment

• Първоначално публикувано от дръвник Покажи съобщение
                          Ами аз смятам да си я карам тук (в Чехията) поне за момента. За това не търся от България.
                          Значи няма да имаш грижи с окачването, вземай смело.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Понеже не ми се отваря обявата - сигурни ли сте, че колата по стара традиция не е извлечена от италианска морга?
                            Те чехите да не са по-тъпи от нас....
                            sigpic

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=936x6y Някой гледал ли е тази кола имала уж сервизна история чакам 2-ри ден и все уж ми е изпратил човека майл с книжката и аз все не съм го получил хахаха

Comment

• Първоначално публикувано от alfa1452.0 Покажи съобщение
                                http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=936x6y Някой гледал ли е тази кола имала уж сервизна история чакам 2-ри ден и все уж ми е изпратил човека майл с книжката и аз все не съм го получил хахаха
                                Е имай малко търпение де! Докато ти я напечата, подпечата и надпише си отнема време

Comment

Working...
                                X